Hibás felhasználó, vagy jelszó!

Elfelejtett jelszó

Érvényes visszavonásig!

Amennyiben éppen Adobe Creative Cloud for Teams, vagy Adobe Acrobat DC előfizetésének megújítása válik esedékessé, vagy további seat-ekkel bővítené meglévő Adobe szoftverparkját, úgy érdemes megfontolni az alábbi VIP ajánlatot.


Az Adobe Value Incentive Plan (VIP) segítségével leegyszerűsítheti a licencelést és maximalizálhatja a megtakarításainak mértékét, hiszen a program jelentős kedvezményeket biztosít előfizetése során.


Hogyan működik a konstrukció?

  • Állandó kedvezmények biztosítása: vásároljon legalább 10 licencet és az adott mennyiségnek megfelelő kedvezményszintet kapja minden későbbi vásárlás alkalmával az előfizetési időszakon belül.
  • Kiszámítható költségvetés: válassza az évenkénti költségtérítést 3 éves időtartamra, és valamennyi megvásárolt licencet a rögzített áron kapja meg előfizetése során.
  • Termékeket együtt, egy helyen tudja kezelni ugyanabban a VIP fiókban, mindezt a nagyobb kedvezmények elérése érdekében.


Még több megtakarítás a VIP Select opció esetén

A lenti táblázat alapján a VIP tagsággal járó előnyök folyamatosan növekednek, hiszen 10+ licenctől az előfizetési időszakon belül akár 15%-os kedvezménnyel használhatja Adobe Creative Cloud és Acrobat DC szoftvereit.


Adobe VIP


További információ vagy konkrét igény kapcsán várjuk az érdeklődését.