Hibás felhasználó, vagy jelszó!

Elfelejtett jelszó

Érvényes 2018. március 30-ig!

Első negyedéves akciók


Új igényekre:


  • Térj át! - Válts 50% kedvezménnyel bármilyen és bármekkora GFI és Kerio megoldásra versenytárs termékről licencigazolás alapján és egyedi elbírálás szerint! (Az ajánlat kizárólag új licencek vagy előfizetések vásárlása esetén érvényes, kivétel: GFI FAXmaker Online, Kerio Cloud és Exinda termékek.)


  • Többet kevesebbért! - A 3 évre szóló GFI megrendelések (szoftverkövetés vagy előfizetés) most 2 éves áron érhetőek el! (Az ajánlat kizárólag új licencek vagy előfizetések vásárlása esetén érvényes, kivétel: GFI FAXmaker Online, Kerio és Exinda termékek.)


Viszonteladóknak:


  • Ne habozz tovább! - Most minden régi Kerio és Exinda partner aki az első GFI, illetve minden régi GFI partner aki az első Kerio vagy Exinda megoldását megrendeli 30% kedvezményt igényelhet. (Az ajánlat kizárólag új licencek vagy előfizetések vásárlása esetén érvényes, kivétel: GFI FAXmaker Online és Kerio Cloud.)


  • Megéri tanulni! - Képezd magad a közelgő GDPR rendelet hatályba lépése kapcsán és most vizsgázz le, mert egy Level 100-as tananyag elsajátítása után 10%, míg egy Level 200-as oklevél után 20% kedvezményt igényelhetsz az adott termék első megrendelésekor. Az akcióban résztvevő termékek: GFI EventsManager, GFI LanGuard, GFI OneGuard, GFI OneConnect, GFI Archiver és Kerio Control.


Megújításokra:


  • Ki korán kel, aranyat lel! - Az április 1 és május 31 között lejáró, de március 30 előtt megújított követések vagy előfizetések árából 15% kedvezményt adunk! (Az ajánlat kizárólag megújítások esetén érvényes, kivétel: GFI FAXmaker Online és Kerio Cloud, verziófrissítések és bővítések.)


  • Egy a ráadás! - A január 1 és június 30 között lejáró GFI és Kerio szoftverkövetések vagy előfizetések 2 évre történő megújítása esetén a 3. évet ingyen adjuk! (Az ajánlat kizárólag megújítások esetén érvényes, kivétel: GFI FAXmaker Online, Kerio Cloud és Exinda termékek.)


Az akciók kizárólag önállóan érvényesek, tehát egymással nem kombinálhatóak!


További információ vagy konkrét igény kapcsán várjuk az érdeklődését.